Zichtbaar jezelf en Zichtbaar samen

Het eerste en tweede project 'zichtbaar jezelf' en 'zichtbaar samen' zijn in samenwerking met Stichting Singelzicht tot stand gekomen. Daar waar de jongeren begeleiding, bed, brood en bad verkrijgen.

Onze projecten sluiten aan op hun visie en is een passende aanvulling in hun begeleidingstraject. Daar waar Singelzicht geen tijd en geld voor heeft, maar wat wel een juiste ingang bij de jongeren biedt.

Elk project vindt plaats in een professionele (theater- / werk-) ruimte in de nabije omgeving van de leef/woonplek van de jongeren. Jongeren theaterhuis 'De Berenkuil' is een perfecte plek voor de jongeren van Singelzicht. We werken graag samen met partners die dezelfde filosofie en visie als wij naleven en daar zijn zij een goed voorbeeld van.

Elke project wordt afgesloten met een presentatie van het vormgegeven persoonlijke product. Stichting In Beeld schets de lijnen en de jongeren kleuren deze in zodat ook de presentatie van hen is.

Wij geloven in samenwerken, dus breiden we ons netwerk zo veel mogelijk uit met instanties die zich voor hetzelfde doel inzetten en dezelfde missie nastreven als wij.
Zo zijn we in contact met The Colour Kitchen (opleidingsplek voor risico jongeren gericht op horeca werkzaamheden), De muziekbasis opgericht door Mathijn den Duijf (ontwikkelingsproject voor jong muzikaal talent), Maike Kooijmans (promovendus sociaal agogisch werk met risico jongeren), Jan van Rosmalen (adviseur van stichting in beeld) maar ook directeur van de minor creativiteitsontwikkeling op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en auteur van het boek 'het woord aan de verbeelding' waar hij schrijft over de vrijplaats methode.

 

Samenwerkingen

STUT theater

http://www.stut.nl/

Stichting Singelzicht

http://www.singelzicht.nl/ ​

Youkee/De Dijk

https://www.youke.nl/hulpaanbod/aanmelden-bij-youke

De Muziekbasis

http://www.duijfmuziek.nl/173627616

Onze projecten worden financieel mogelijk gemaakt door fondsen en sponsoren.

Zie kopje subsidies/ sponsoring

 

​© 2017 Stichting In Beeld

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon